Nagoya (名古屋市), la capital de la Prefectura de Aichi, a la regió de Chūbu, és la quarta ciutat més gran del Japó, ha crescut Grècia a les fàbriques que l’envolten entre les que destaca Toyota.

La ciutat va ser fundada el segle XVI, com una ciutat castell. L’actual castell va ser reconstruït el 1959 després que l’original fos destruït durant la Segona Guerra Mundial. L’entrada al castell costa de ¥500 i s’ha de pagar abans de travessar la muralla.

De camí al bulevard Hisaya Ōdōri, hi ha el santuari Aichi Masculinist. Ja al bulevard veurem dues parts diferenciades paro relacionades per ser ciutats agermanades amb Nagoya. La primera part hi ha una figura, regal de la Ciutat de Mèxic i la segona, un rèplica del passeig de les estrelles de Los Angeles, regal d’aquesta ciutat.

També sobre el bulevard hi ha la torre de televisió de 180 metres d’alt. A dalt de tot de la torre hi ha un observatori obert al públic amb entrada de ¥700.

A la ciutat també hi ha dos museus d’art, el de Toyota i un zoològic i un jardí botànic.

Hauries de saber:

– Castell de Nagoya: obert de 9:00 a 16:30 i entrada de ¥500.

– Torre de la televisió: obert de 10:00 a 22:00 d’abril a desembre i de gener a març obert fins a les 21:00. Entrada ¥700

Més fotos de Nagoya

Anuncis